bier

kleiburg bierMorgen viert onze koning zijn verjaardag. Groot feest, ondanks het slechte weer van de afgelopen dagen. In Zwolle zal hij ongetwijfeld groots onthaald worden. Naar ik begreep staan er vele engelen op Zijne en Hare Majesteit te wachten. In Amsterdam zullen vele duizenden liters bier achterover worden geslagen. Maar.. mocht u op de vrijmarkt gaan staan om in deze tijden een centje bij te verdienen, dan moet u er als de kippen bij zijn. Jazeker! Het kloosterbier van KLEIBURG is een crowdfundingsactie gestart, die over 18 dagen afloopt. Een investering die uitermate rendabel is, een percentage winst, dat geen bank meer geeft!
Ga dus naar: https://crowdaboutnow.nl/campagnes/kleiburg. Van harte aanbevolen, zeker omdat de brouwerij straks een sociaal project wordt in Zuid-Oost en de opbrengsten mee worden gebruikt om het KLOOSTER te ondersteunen!